Today's Custom AdServer

Eficientizarea investitiei prin AdServer-ul Today’s

Aveti deja spatii media cumparate in regim CPM sau fixed fee? Noi va putem ajuta sa optimizati traficul pentru a genera mai multe vanzari la costuri cat mai bune. Printr-un AdServer propriu putem livra, pe spatiile deja cumparate de dumneavoastra, bannere auto-optimizate pentru a primi mai multe click-uri si a genera mai multe conversii. Astfel putem eficientiza investitia facuta de dumneavoastra, dubland performanta reclamelor afisate. sitea Procesul este foarte simplu: tot ce trebuie sa faceti este sa introduceti un cod in locul in care apare reclama dumneavoastra si apoi anunturile se vor auto-optimiza in functie de anumite criterii prestabilite. Today’s va poate ajuta sa creati mai multe concepte de reclame, atat in dimensiuni standard IAB, cat si formate personalizate, care sa fie afisate, in acelasi spatiu cumparat de dumneavoastra, in mod aleatoriu la inceput. Dupa o vreme, anunturile care obtin cele mai multe click-uri si trimit cel mai mult trafic pe website-ul dumneavoastra sau anunturile care au generat cele mai multe conversii (vanzari, inscrieri, lead-uri samd) vor aparea mai des decat celelalte, iar rata dumneavoastra de conversie se poate imbunatati cu pana la 50%. In plus, putem personaliza bannerele dumneavoastra astfel incat ele sa se afiseze numai utilizatorilor care au vizitat deja website-ul dumneavoastra (retargeting) sau sa arate utilizatorilor exact acele produse de care ei au fost interesati recent (retargeting dinamic).

Prin ce se remarca AdServer-ul Today’s

  1. Ofera posibilitatea servirii mai multor bannere in acelasi slot simultan, prin divizare in 2-3 sub-unitati vizuale.
  2. Optimizare pentru afisarea bannerelor in functie de performanta lor (CTR, rata de conversie etc.)
  3. Retargetarea anumitor liste de utilizatori (ex: cei care au vizualizat o anumita pagina, cei care au deschis newsletter-ul etc.)
  4. Posibilitatea unei targetari negative pentru situatiile in care dorim ca anumiti utilizatori sa nu vada anumite categorii de bannere (ex: cei care deja sunt clienti)
  5. Retargetare dinamica pentru o relevanta cat mai mare (se preiau produse din feed-ul din site si se construiesc bannere dinamice cu ultimele 1-4 produse vizitate de utilizator)
  6. Posibilitatea setarii unei limitari de frecventa pe bannere/categorie de bannere
  7. Posibilitatea servirii bannerelor prin potrivire contextuala: prin matching intre contextul paginii (meta tags, in-page keywords) si tagurile asociate bannerelor. Potrivirea se face la nivel de “perfect matching” intre taguri, cat si nivel de suprapunere a cuvintelor. (Ex: vaccin si vaccinuri). Bannerele cu cele mai multe match-uri sau cel mai mare nivel de suprapunere vor obtine un scor mult mai mare;
  8. Posibilitatea servirii bannerelor prin potrivirea acestora cu ceea ce cauta utilizatorii pe un website.
  9. Posibilitatea servirii bannerelor prin potrivirea acestora pe baza istoricului de clickuri ale utilizatorului (pe categorii de bannere).
 
 

Vreti sa aflati cum va poate ajuta Today’s cu afacerea dumneavoastra? buton cere oferta tdy

 

13 ani si 8 motive pentru a lucra cu Today’s

✓ Agentie certificata Google
Today’s este Google Engage Platinum Agency, avand bugete gestionate de peste 1.000.000 de Euro si fiind cotata in Topul agentiilor din Romania.
✓ Specialisti certificati Google
In echipa Today’s sunt nu unul, ci doi specialisti Google Ads Qualified Individual.
✓ Agentie partenera Etarget
Va afisam reclamele online pe mai mult de 500 de site-uri romanesti, printre care Realitatea.net, Unica.ro, Cancan.ro si multe altele.
✓ Experienta
De peste 13 ani lucram cu clienti din cele mai variate industrii, de la multinationale la startup-uri, avand in portofoliu peste 500 de campanii si peste 200 de audituri. Avem, de asemenea, experienta pe piata internationala, promovand produse prin Google Ads in tari precum Australia, Ungaria, Cehia sau Polonia.
✓ Performanta
Cuvantul-cheie pentru Today’s este performanta, orientandu-ne mereu pe cresterea afacerii dumenavoastra prin trimiterea pe site a unui trafic targetat si prin urmarirea constanta a conversiilor si a costurilor.
✓ Know-how
Know-how extins asupra pietei locale de Google Ads prin Google Ads Monitor, instrumentul propriu ce monitorizeaza peste 15.000 de advertiseri si peste 1.000.000 de cuvinte-cheie.
✓ Plusvaloare
Clientii ne aleg pentru ca economisim timp si pentru ca, datorita plusul de performanta adus de Today’s, costurile de management sunt aproape 0.