Facebook PPC Ads & Retargeting

Generati clienti noi chiar de maine prin Facebook Ads

Facebook Cand vine vorba de cresterea numarului de clienti prin promovarea in mediul online, nu putem neglija importanta reclamelor din social media, locul in care utilizatorii isi petrec ore bune in fiecare zi. Noi va putem ajuta sa cresteti numarul clientilor prin anunturi pe Facebook care sa ajunga exact la publicul dorit. Cum facem acest lucru? Printr-o segmentare precisa in functie de varsta, sex, localitate sau interese, astfel incat reclamele sa ajunga exact la persoanele care au potential foarte mare sa fie interesati de produsele sau serviciile dumneavoastra si sa devina clienti. facebook-ads Facebook pune la dispozitie peste 15 tipuri de reclame diferite, iar noi ne ocupam sa le alegem pe cele mai potrivite pentru afacerea dumneavoastra, in functie de strategia stabilita. Si nu ne rezumam numai la asta! Pentru a aduce un trafic cat mai relevant, realizam campanii de retargeting pe Facebook, afisand anunturi numai acelor utilizatori care au fost interesati de produsele sau serviciile dumneavoastra.

Vreti sa aflati cati clienti va pot aduce campaniile pe Facebook?

buton cere oferta tdy

Cresteti rata de conversie folosind Facebook Retargeting

Drumul parcurs de catre o persoana de la primul contact cu produsul sau serviciul si pana la actiunea de cumparare nu este aproape niciodata unul drept. O persoana poate intra pe un site, se poate uita la un produs, apoi iese, intra pe site-ul competitiei sa verifice o alta oferta, apoi intra pe Facebook ca sa isi verifice mesajele personale primite, apoi se intoarce pe primul site si asa mai departe. Cea mai mare provocare in promovarea online este sa reusesti sa prinzi acest utilizator oriunde ar intra si sa ii amintesti de produsele si serviciile tale tot timpul, astfel incat el sa revina pe site-ul tau si sa cumpere. facebook ads Ceea ce facem prin Facebook Retargeting este sa pastram informatii despre utilizatorul care a accesat site-ul dumneavoastra sau a facut o actiune considerata semnificativa (spre exemplu a petrecut mai mult de 30 de secunde pe site sau a adaugat un produs in cosul de cumparaturi) si sa ii aratam o noua reclama chiar acestui utilizator atunci cand el intra pe Facebook. Iar pentru clientii cu bugete de peste 10.000€ / luna oferim solutii de retargeting dinamic prin Facebook care va ajuta sa obtineti mult mai multe conversii, afisand utilizatorului anunturi diferite in functie de diverse variabile pentru a-i aminti exact de produsul de care a fost interesat si redirectionandu-l inapoi catre site-ul dumneavoastra. Screen Shot 2013-07-26 at 12.04.23 AM Astfel, daca utilizatorul este un barbat, in varsta de 20 de ani, care s-a uitat pe site-ul dumneavoastra la un iPhone 5 1.6GHZ 64 Gb, ii putem afisa anunt exact cu acest produs si cu detalii suplimentare (o oferta noua sau un beneficiu de tipul transportului gratuit).

Ce spun clientii nostri ?

Florin Marin | General Manager, Saftica Hotel & Resort

“Mi-a placut colaborarea cu Today’s inca de la inceput pentru ca au avut o strategie bazata nu doar pe a-ti aduce cat mai multi clienti, dar si o strategie bazata pe scaderea costurilor.” Cand a fost lansat Salon du Mariage, Today’s a jucat un rol important in cresterea notorietatii acestuia si in generarea primelor rezervari de eveniment, generand peste 650 de prospecti in primii 2 ani. Aflati mai multe.

Elena Grecu | Avocat, Consilier proprietate industriala

“Noi ne ocupam de inregistrarea marcilor la OSIM si aveam nevoie ca sa afle de serviciile pe care le oferim cat mai multi clienti. Am apelat la Today`s stiind ca este o agentie de incredere si nu am fost dezamagiti: ne-a crescut numarul de clienti in mod semnificativ.”

Ciprian Burcovschi | Visual Identity Advisor/ Owner, d`Avid Boutique

“Today`s este un proiect tanar si ambitios pentru mediul online. Am ales Today`s pentru ca am putut extrage esenta unui cocktail web, a mixului dintre rabdarea expertului si viteza de reactie a inovatorului. Today`s imi ofera suportul pentru strategiile de comunicare in mediul online, fie pentru proiecte punctuale sau pentru campanii de anvergura. Colaborarea cu Today’s mi-a adus un turn-over apreciabil, pe fondul calitatii serviciilor si a timpului scurt de livrare.”

Aflati cum puteti creste cu 20-30% rata de conversie folosind Facebook Retargeting

buton cere oferta tdy