Audit campanie Google AdWords

Ai deja o campanie Google Ads, dar nu stii cu siguranta daca este bine optimizata?

Today’s te poate ajuta – avem o experienta de peste 200 de audituri. all time report Poti afla foarte rapid: – daca platesti prea mult pentru a genera clienti noi sau – daca poti creste numarul de clienti fara sa cresti costurile. Totul, dintr-o consultatie cu un specialist certificat Google Ads care a efectuat un audit cuprinzator al site-ului si campaniei. Auditul analizeaza 60 de aspecte diferite ale campaniei din doua perspective: 1 publica: adica felul cum se prezinta campania catre utilizatorul obisnuit (cum se afiseaza anunturile, pozitia lor, landing page etc.) 2 privata: tot ce se intampla in interiorul campaniei (bugete, organizare, setari etc.). In majoritatea cazurilor reusim sa identificam oportunitati care pot creste eficacitatea campaniei cu 10-20% sau chiar mai mult.

Iata 2 probleme intalnite in peste 70% din auditurile efectuate de noi care pot iti pot aduce pierderi de peste 1.000 lei:

1. Cheltuirea ineficienta a bugetului pe cuvinte cheie care nu aduc rezultate Eexemplu dintr-un audit: O simpla eliminare a 4 cuvinte cheie neprofitabile dintr-un cont Google Ads a ajutat un client sa elimine o problema ce a cauzat o pierdere de 2504.97 RON fara a aduce nici macar o vanzare (converted clicks). kw cu 0 conv 2. Cheltuirea ineficienta a bugetului pe website-uri irelevante Exemplu: Prin filtrarea costurilor acumulate din toate site-urile de tip blog – in cazul acestui audit au fost consumati peste 1000 lei, fara a aduce nicio vanzare. O suma semnificativa poate fi economisita prin excluderea acestor site-uri gdn O consultatie cu un specialist Today’s nu este o prezentare de vanzari. Este pur si simplu o ocazie de a ne cunoaste mai bine inainte de a afla daca merita sa lucram impreuna. Pentru a beneficia de o consultatie (telefonica sau la sediul nostru din Bucuresti) si un audit al campaniei, sunati-ne astazi sau completati acum formularul de contact. Un specialist Today’s va va contacta pentru a stabili toate detaliile.

Iata ce spune Ray Grigoriu, General Manager Corporate Baskets, despre colaborarea cu Today’s:

Vreti sa stii cat de bine este optimizata campania ta?

buton cere oferta tdy Sau poate vrei sa stii ce rezultate au clientii nostri? Aici poti gasi studii de caz detaliate care prezinta activitatile noastre de optimizare si cat de mult am imbunatatit campaniile clientilor nostri.

Ce rezultate am obtinut?

DOMO.ro | +350% mai multe conversii din Google Ads

Dupa 30 de zile de la preluarea campaniei de catre Today’s, DOMO.ro a inregistrat o crestere cu +40% a ratei de conversie pe categoriile de produse promovate si costuri de 3.5x mai mici in campaniile Google Ads Search.

BMW Motor AG | 200 de conversii pe luna pentru dealer-ul BMW

Pentru Motor AG, dealer BMW Romania, o concentrare a optimizarilor pe campaniile din Google Display Network a condus la generarea a 200 conversii pe luna, 70% dintre lead-uri fiind generate din campaniile de Display ce comunicau promotii specifice.

AnveloMAG.ro | +56% mai multe vanzari la anvelopele de iarna

O segmentare amanuntita in 328 de ad group-uri si o optimizare pentru un Quality Score mediu de 9/10 si CTR de +15%, precum si cresterea relevantei la cautare prin adaugarea a +15,900 de cuvinte-cheie negative, a condus la cresterea ratei de conversie in Google Ads cu +56% pentru vanzarea anvelopelor de iarna.

De ce sa lucrezi cu singura agentie de PPC din Romania cu peste 13 ani experienta?

  1. Nu facem teste pe banii tai – De peste 13 ani lucram cu clienti din cele mai variate industrii, avand in portofoliu peste 700 de campanii si peste 260 de proiecte de consultanta.
  2. Avem experienta internationala – Dezvoltam si gestionam lunar campanii internationale in peste 10 tari.
  3. Te tinem la curent cu toate noutatile – In fiecare an participam la cel putin 10 conferinte si training-uri locale si internationale, astfel incat sa fim mereu cu un pas inainte, iar campaniile gestionate de noi sa ii dea pe spate pe competitorii tai.
Tot nu te-ai convins? Citeste aici toate cele 10 motive.