Today`s Google Ads Monitor

betaToday`s Google Ads Competitor Monitor & Research este o aplicatie de monitorizare a pietei de publicitate Google Ads din Romania, fiind in acest moment singurul instrument de acest gen din Romania.
Ce poti sa faci cu Google Ads Monitor?
Descopera cuvinte cheie noi Afla care sunt expresiile folosite de concurentii tai in campaniile Google Ads Urmareste-ti competitia Afla care sunt competitorii tai, cat de agresiv se promoveaza si care sunt anunturile folosite Fii la curent Afla care sunt companiile din industria ta ce au inceput campanii de promovare in Google Ads  
 

Vreti sa aflati cum va poate ajuta Today’s cu afacerea dumneavoastra? buton cere oferta tdy

8 ani si 8 motive pentru a lucra cu Today’s

? Agentie certificata Google: Today’s este Google Engage Platinum Agency, avand bugete gestionate de peste 1.000.000 de Euro si fiind cotata in Top 10 agentii din Romania. ? Specialisti certificati Google: In echipa Today’s sunt nu unul, ci doi specialisti Google Ads Qualified Individual. ? Agentie partenera Etarget: Va afisam reclamele online pe mai mult de 500 de site-uri romanesti, printre care Realitatea.net, Unica.ro, Cancan.ro si multe altele. ? Experienta: De peste 8 ani lucram cu clienti din cele mai variate industrii, de la multinationale la startup-uri, avand in portofoliu peste 500 de campanii si peste 200 de audituri. Avem, de asemenea, experienta pe piata internationala, promovand produse prin Google Ads in tari precum Australia, Ungaria, Cehia sau Polonia. ? Performanta: Cuvantul-cheie pentru Today’s este performanta, orientandu-ne mereu pe cresterea afacerii dumenavoastra prin trimiterea pe site a unui trafic targetat si prin urmarirea constanta a conversiilor si a costurilor. De obicei crestem eficienta unei campanii cu peste 30-50% fata de abordarea in-house. ? Know-how: Know-how extins asupra pietei locale de Google Ads prin Google Ads Monitor, instrumentul propriu ce monitorizeaza peste 15.000 de advertiseri si peste 1.000.000 de cuvinte-cheie. ? Plusvaloare: Clientii ne aleg pentru ca economisim timp si pentru ca, datorita plusul de performanta adus de Today’s, costurile de management sunt aproape 0.