Search Engine Marketing

Ce inseamna search engine marketing?

Fara nicun dubiu, activitatea de search engine marketing este printre cele mai complexe tipuri de marketing deoarece cerintele, regulile si preferintele motoarelor de cautare evolueaza in mod constant. Avand in vedere ca majoritatea vizitatorilor de site-uri le gasesc pe acestea prin motoarele de cautare, activitatea de search engine marketing este absolut cel mai bun mediu pentru internet marketing.Expertii in search engine marketing si in search engine optimization iti vor vorbi despre diversi algoritmi complecsi, care in limbajul de zi cu zi se traduc in simple formule matematice care explica modul de obtinere al rangului in functie de diverse motoare de cautare. Totusi vei vedea ca te poti descurca in search engine marketing chiar daca nu ai cunostinte vaste de matematica, sau capacitatea de intelegere a algoritmilor folositi.Cel mai bun mod de a afla ce este mai bun pentru site-ul tau este acela de a incerca diverse abordari, de a trage concluzii asupra erorilor si de a implementa metodele optime. Acest lucru poate deveni foarte scump, si deoarece activitatea de search engine marketing presupune niste eforturi constante, fondurile tale se pot subtia foarte rapid. Asa ca o atentie sporita este recomandata in aceste cazuri de search engine marketing.

Reguli search engine marketing

Fie ca vei alege sa urmezi activitatea de search engine marketing de unul singur sau in compania unui consultant, trebuie as afli cateva reguli de baza in ceea ce priveste search engine marketing -ul.Nu exista nicio metoda magica de search engine maketing care sa iti aduca un ranking superior in motoarele de cautare. Un prim pas din search engine marketing este inscrierea site-ului tau in motoarele de cautare.Exista trei factori de search engine marketing care au o importanta majora in obtinerea ranking-ului dorit in cadrul motoarelor de cautare. Desi regulile din search engine marketing se schimba frecvent, trei factori raman aceiasi mereu, si anume continutul, cuvintele-cheie si link-urile.Aceste reguli din search engine marketing sunt sfinte si iti vor fi spuse de toti cei carora le vei cere ajutorul atunci cand vei avea nevoie de asistenta in search engine marketing. Din acest motiv este bine sa le retii, sa tii cont de ele si sa le aplici de ori cate ori este nevoie atunci cand derulezi o activitate de search engine marketing.

About Marius Lazarescu

Marius Lazarescu este antreprenor, speaker, consultant marketing online, este certificat Google AdWords si are o experienta de peste 10 ani in marketing online, gestionand peste 200 de proiecte de web. A fondat agentia de marketing online Today's in 2005, agentie premier Google AdWords Certified Partner si Partener Etarget in Romania, agentia fiind cotata in top agentii ppc in Romania.