Retele regionale

Daca Google Ads nu este suficient pentru o expansiune la nivel international, agentia Today’s poate sa va ofere servicii de top pe platforme alternative/complementare (retele regionale) ca sa acoperiti cat mai mult plaja spatiilor de advertising disponibile la costuri foarte mici. Din anul 2012 gestionam lunar campanii internationale, promovand produse si servicii in peste 10 tari precum Australia, SUA, Ungaria, Cehia, Bulgaria, Croatia, Slovenia, Slovacia, Grecia sau Polonia. Lucram indeaproape cu colegi traducatori, cat si proofreaderi, pentru a asigura cea mai buna calitate a livrabilului final, fie ca este vorba de landing page si continut, fie ca este vorba de bannere sau cuvinte cheie.
Screen Shot 2016-02-19 at 2.37.34 PMFie ca este pentru reclame in Romania, sau pentru Bulgaria, Cehia, Croatia, Slovacia, Ungaria, noi suntem printre putinele agentii care se ocupa de campanii pe aceasta platforma PPC. Cu ajutorul lor puteti ajunge cu reclame pe site-uri inaccesibile platformei Google si ar fi o solutie buna pentru cei care doresc sa se extinda.
ea_logoEasyAds este o platforma PPC care functioneaza exclusiv in Bulgaria si poate aduce rezultate similare sau mai bune decat Google Ads in tara respectiva. Costul per click incepe de la 0.20 RON si se poate optimiza la fel de bine ca Google Ads.
sklik_logoIn Cehia, spre deosebire de restul Europei, Google este al doilea motor de cautare, dupa Seznam. De aceea exista platforma PPC Sklik pentru a acoperi advertising-ul pe cel mai popular site de cautare din tara. Acest serviciu functioneaza precum Google Ads si ofera aceleasi tipuri de campanii importante: Search si Display.
Your-Ad-HereEchipa Today’s te poate ajuta cu un media plan de succes, propunand varianta cea mai eficienta din punct de vedere al costurilor si al obiectivelor tale de publicitate. Cu Media Buying puteti sa cumparati spatiu de publicitate premium pe site-uri le care va intereseaza din orice tara sau care nu au spatiu de publicitate Google Ads.
large_detail_1429296652 Pentru cei care doresc sa faca un altfel de advertising, aceasta platforma va ofera posibilitatea de a afisa reclame care se integreaza foarte bine cu articolele de pe site-ul targetat (native ads). Cu account manager dedicat, echipa Today’s poate crea campanii performante la costuri foarte bune. Aceste campanii sunt disponibile atat in Europa, cat si in America de Nord si Centrala.
ibb-xwiki-logo-new-100px-height Similar cu Revcontent, aceasta este o platforma excelenta pentru native advertising, oferind posibilitatea de promovare in Polonia, Cehia si alte tari din Centrul si Estul Europei.
sitescoutAceasta platforma va ofera posibilitatea sa cumparati spatii de publicitate pe o varietate mare de site-uri internationale in regim de licitatie, PPC. La fel ca Revcontent, puteti folosi acest serviciu in Europa, cat si in America.
logo

Today’s: Cum dezvolti o afacere locala intr-una regionala

Iulie 2015
Citeste mai multe pe wall-street.ro

Vrei mai multe detalii?

buton cere oferta tdy