Echipa Today’s, castigatoare pe Q1 2015 a concursului Google Partners

In aprilie 2015 Google a anuntat rezultatele concursului Google Partners pentru primul trimestru, agentia Today’s fiind castigatoarea premiului cel mare. Suntem foarte incantati de aceasta binemeritata reusita!

La fiecare final de quarter Google organizeaza evenimente dedicate agentiilor partenere si ii premiaza pe cei care isi ating targetul de crestere pentru respectiva perioada. In aprilie 2015 evenimentul pentru toate agentiile romanesti din programul Google Partners a fost „Google Partners All Hands” .

Evenimentul a constat din prezentari despre starea pietei e-commerce in Romania in comparatie cu alte tari, in special piata IMM-urilor. De asemenea, au fost prezenti key speakeri care au vorbit despre succesul pe YouTube si cum sa il atingem, precum si noi metode de analiza a datelor colectate, traininguri/workshop-uri despre ce s-a intamplat in Q1, ce e nou pentru Q2, precum si tips & tricks pentru Google Ads.

Bineinteles, a fost prezenta si echipa Today’s (impreuna cu noii nostri stagiari, Ana si Teo). Am avut cu totii foarte multe informatii utile de invatat si putem spune cu certitudine ca ne-am simtit ca acasa la eveniment.

Asteptam cu nerabdare provocarile concursului Google Partners din Q2!

Distribuie acest articol!

About Marius Lazarescu

Marius Lazarescu este antreprenor, speaker, consultant marketing online, este certificat Google AdWords si are o experienta de peste 10 ani in marketing online, gestionand peste 200 de proiecte de web. A fondat agentia de marketing online Today's in 2005, agentie premier Google AdWords Certified Partner si Partener Etarget in Romania, agentia fiind cotata in top agentii ppc in Romania.