Despre noi

Today’s este o agentie de marketing online care combina creativitatea si strategia de marketing pentru a oferi solutii eficiente pe Internet, personalizate pentru afacerea dumneavoastra. In spate avem o experienta de peste 13 ani, timp in care am lucrat atat pe piata autohtona, cat si pe cea internationala si am castigat increderea unor clienti din industrii variate, de la Auto-Moto si IT & C pana la educatie si sanatate, atat start up-uri, cat si multinationale.

In gestionarea campaniilor Google Ads suntem mereu axati pe performanta, indicatorii cei mai importanti pentru noi fiind conversiile si costul pe conversie. In campaniile desfasurate pentru clientii nostri anul trecut am generat in total peste 190.000 de conversii.

Si, nu in cele din urma, suntem mandri sa facem parte din fondatorii Asociatiei SEMRo – Asociatia Specialistilor in Search Engine Marketing din Romania.

13 ani si 10 motive pentru a lucra cu Today’s

1. Suntem singura agentie PPC din Romania cu 13 ani Experienta in Online Marketing

De peste 13 ani lucram cu clienti din cele mai variate industrii, de la multinationale la start up-uri, avand in portofoliu peste 700 de campanii si peste 260 de proiecte de consultanta.

2. Agentie certificata Google, in top agentii din Romania

Today’s a intrat in programul Google Partners inca din primul an al lansarii acestuia. Avem in echipa specialisti super-pregatiti cu certificari Google, anual gestionam bugete de peste 1.500.000 de Euro in Google Ads.

3. Experienta in management campanii internationale, cu continut localizat, in peste 10 tari

Din anul 2012 gestionam lunar campanii internationale, promovand produse si servicii in tari precum Australia, SUA, Ungaria, Cehia, Bulgaria, Croatia, Slovenia, Slovacia, Grecia sau Polonia. Lucram indeaproape cu colegi traducatori, cat si proofreaderi, pentru a asigura cea mai buna calitate a livrabilului final, fie ca este vorba de landing page si continut, fie ca este vorba de bannere sau cuvinte cheie.

4. Prima agentie din Romania certificata Convert.com

Avem expertiza dovedita pentru optimizarea ratei de conversie, fie ca este vorba de landing page-uri pentru generarea de lead-uri sau magazine online.

5. Iti aducem plusvaloare

Clientii ne aleg pentru ca economisim timp si pentru ca, datorita plusul de performanta adus de Today’s, costurile de management sunt aproape 0. Datorita experientei si agendei de optimizari perfectionate in ani de experienta, iti putem aduce o eficienta cu pana la 80% mai mare decat daca ai gestiona intern campania

6. Nu facem teste pe banii tai

Te-ai saturat de discutii despre like-uri, click-uri sau ctr?

Clientii Today’s vad rezultate concrete ce au un impact pozitiv, direct si masurabil asupra cresterii business-ului. Luna de luna generam pentru clientii nostri peste 9.000 de conversii.

7. Suntem la curent cu toate noutatile

Instrumentele de online marketing sunt intr-o continua schimbare, la fel este si comportamentul utilizatorilor de Internet. Daca doar acum cativa ani nimeni nu acorda atentie smartphone-urilor, in prezent peste 30% din vanzari sunt generate direct de pe dispozitive mobile.

In fiecare an participam la cel putin 10 conferinte si training-uri locale si internationale, astfel incat sa fim mereu cu un pas inainte, iar campaniile gestionate de noi sa ii dea pe spate pe competitorii tai.

8. Transparenta totala

Vei avea mereu acces in cont si la rapoarte, astfel incat sa stii exact cum se consuma bugetul tau. Nu exista costuri ascunse si nu iti vom face niciodata presiuni pentru instrumente care stim ca nu sunt potrivite business-ului tau.

9. Oferim solutii 100% personalizate pentru afacerea ta

Chiar si atunci cand fac parte din aceeasi industrie, business-urile au fiecare particularitatile lor. La inceputul colaborarii alocam cel putin o saptamana pentru a intelege cat mai bine afacerea ta, obiectivele tale si pentru a-ti face cele mai bune propuneri de campanie.

10. Account Manager dedicat

Fiecare client Today’s beneficiaza de contact direct cu specialistul PPC care ii gestioneaza contul. Fara intermediari nepriceputi. Fara ocolisuri.


Cu ce va putem ajuta?

buton cere oferta tdy