2014: The Best Year Yet for Today’s

_DSC8639 copy

Privind in urma, anul 2014 a fost un an plin de activitati si realizari pentru echipa Today’s, care (ma bucur sa spun) a intrat in noul an mai numeroasa, cu un bagaj de cunostinte mai mare, cu certificari noi, cu mai multi clienti si cu dorinta de a face din ce in ce mai mult.

In 2014 am avut cele mai multe aparitii media – peste 12, am participat la peste 30 de evenimente de networking si am fost speakeri la 7 evenimente.

La inceputul anului 2014 ne-am propus sa crestem atat pe plan personal, cat si profesional prin participari cat mai numeroase la training-uri, conferinte si evenimente de networking. Si nu doar atat. Ne-am dorit si sa dam mai departe comunitatii de marketeri si manageri, ceea ce sper ca am reusit sa facem in cadrul conferintelor unde am avut oportunitatea de a participa ca speakeri sau invitati.

Prin urmare, iata un rezumat al activitatilor echipei Today’s in anul 2014, in ordine invers cronologica:

Decembrie 2014: Participare la evenimentul Google Partners Connect, Dublin Evenimentul a fost organizat de catre Google pentru agentiile de performance de top din Europa.

Noiembrie 2014: Marius Lazarescu Speaker @Google Partners Connect, Bucuresti Tema: secretele unui website optimizat pentru generarea de lead-uri. Vezi prezentarea aici: http://www.slideshare.net/mariuslazarescu/how-to-build-a-better-website-key-insights

Octombrie 2014: Marius Lazarescu Speaker @eTravel Conference, Bucuresti Tema: Performance marketing in turism.

Octombrie 2014: Speaker @Marketing Essential.The inbound way, eveniment Business Mark Tema:  Key Inbound Marketing Trends: www.slideshare.net/slideshow/embed_code/40195136

Septembrie 2014: Speaker @Meet Magento, Cluj Tema: optiuni si setari nou-lansate in Google Ads, split testing si cresterea ratei de conversie prin optimizarea site-urilor pentru mobile.

Septembrie 2014: Participare la training-ul organizat de Google: Google Ads Unicorns United, Sinaia, unde am castigat premiul II pentru studiul de caz prezentat si “diplome de expertiza legendara” 🙂

August 2014: Participare la Google Partners All Stars Summit @Google Plex, Mountain View, California Conferinta a fost organizata pentru agentiile de top din intreaga lume, iar participarea a fost oferita de Google ca premiu doar la 3 agentii din Romania care au atins un target de performanta stabilit de echipa Google Romania.

Iunie 2014: Suntem mandri de primirea statutului de Agentie Certificata Convert.com (certificare oficiala pentru A/B Testing). Today’s este prima agentie din Romania care obtine o certificare pentru un instrument de conversion rate optimization.

Iunie 2014: Marius Lazarescu Speaker @Marketing Research Conference 2014 by Smark Tema: personalizarea experientei utilizatorilor in online pentru a creste numarul de conversii. Citeste pe blog: http://www.todays-sem.ro/despre-ce-am-vorbit-la-marketing-research-conference-2014.html

Mai 2014: Marius Lazarescu Spearker @GPeC, in cadrul panelului de “Performance Marketing” Tema: Facebook vs Google Ads, masurarea ROI-ului, managementul CPC-urilor, bune practici pentru Landing Page si relatia agentie-client. http://www.todays-sem.ro/5-trenduri-de-retinut-si-implementat-dupa-gpec.html

Mai 2014: Participare la conferinta Google CEE Agency Day @Budapest Citeste pe blog: http://www.todays-sem.ro/google-cee-2014.html

Martie 2014: Participare la Google Analytics 201 Training, Speaker: Matt Trimmer @Google, unde am aflat multe sfaturi pentru masurarea si analiza performantei campaniilor si landing page-urilor.

Pentru anul 2015 avem planuri si mai mari.

Stay tuned!

Distribuie acest articol!

About Marius Lazarescu

Marius Lazarescu este antreprenor, speaker, consultant marketing online, este certificat Google AdWords si are o experienta de peste 10 ani in marketing online, gestionand peste 200 de proiecte de web. A fondat agentia de marketing online Today's in 2005, agentie premier Google AdWords Certified Partner si Partener Etarget in Romania, agentia fiind cotata in top agentii ppc in Romania.