Salutari de la GPEC 2014

Pentru cei care nu stiu, saptamana aceasta are loc GPEC, cel mai important eveniment de e-commerce din Romania, o conferinta care se intinde pe 3 zile : 26, 27 si 28 mai, la care participa speakeri de top, internationali si romani si unde se ating topicuri ca: optimizarea conversiilor, SEM, SEO, Web Analytics, E-commerce Tools, etc.
photo

Speakeri GPEC 2014

In lista de speakeri se afla si managerul nostru general, care in prima zi de conferinta a participat la panelul pentru Performance Marketing , unde s-au abordat subiecte ca: bugetele alocate pentru  Perfomance Marketing, Facebook vs Google Ads, masurarea ROI, CPC, Landing Page si trafic, si relatia agentie-client.

Marketing Performance Panel

 
Marius Lazarescu_GPEC SUMMIT2014

Marius Lazarescu la GPEC 2014

 
Marius Lazarescu_GPEC SUMMIT2014_interviu

Ionut Munteanu, Cristian Ignat si Marius Lazarescu la interviuri

Abia asteptam sa aflam care sunt ultimele tendinte in comertul electronic la nivel mondial,  unde se pozitioneaza Romania si care sunt oportunitatile de investitie si de a primi raspunsuri la intrebari de la specialisti de talie mondiala.

Distribuie acest articol!

About Alexandra Zaharia

Alexandra este Head of PPC si specialist Certificat Google AdWords în cadrul agenției Today's. In total a gestionat peste 87 de conturi din peste 15 de industrii diferite, optimizand pentru performanta campanii Search, Display, Video (YouTube) si Social Media (Facebook Ads). A coordonat peste 30 de proiecte de consultanta pentru optimizarea ratei de conversie, fiind unul dintre putinii specialisti din tara cu certificare Convert.com.