Publicitate Google


Se poate face publicitate Google foarte usor, cu ajutorul serviciilor Google Ads, prin campanii pay-per-click, sau doar deruland o activitate de search engine marketing optima.

Cum se deruleaza o activitate de publicitate Google?


Vestea buna este ca o activitate de publicitate Google se desfasoara usor cu ajutorul unei campanii Google Ads, in cadrul careia tu platesti Google sa afiseze link-uri catre site-ul tau pe prima pagina de rezultate din motorul de cautare.

Aceasta activitate de publicitate Google este usor de realizat, tu fiind nevoit doar sa scrii cateva anunturi in casutele necesare, sa bifezi anumite optiuni si sa lansezi campania Google Ads care la randul ei sa contrbuie la obtinerea ranking-ului dorit. O astfel de publicitate Google suna destul de bine, nu?

Mirajul serviciului de publicitate Google


Poate ca aceasta metoda de publicitate Google ti se pare prea frumoasa sa fie adevarata. Si ghici ce? Ai dreptate. Aceasta metoda de publicitate Google nu este atat de simpla precum pare, deoarece intervin costuri care, daca nu sunt stapanite, duc la faliment. In momentul in care iti vei lansa campania Google Ads vei fi nevoit sa platesti pentru fiecare click primit, si astfel mirajul superb al acestei metode de publicitate Google va fi daramat.

Totusi avantajele acestei metode de publicitate Google sunt destul de mari, deoarece banii investiti, daca sunt investiti in mod corect, pot aduce castiguri duble, poate chiar triple.

Inainte de a alege aceasta metoda de publicitate Google consulta-te cu un specialist care sa-ti explice in ce consta exact fiecare pas al unei astfel de activitati, pentru a nu te lasa furat de peisaj, ca mai tarziu sa te trezesti fara nici un ban in cont si cu un ranking slab in Google.

Munca pe care va trebui sa o depui daca alegi aceasta metoda de publicitate Google este destul de migaloasa si de lunga, dar poate fi recompensata pe masura daca stii cum sa-ti administrezi fondurilesi daca stii exact ce-ti doresti de la un serviciu de publicitate Google.

Asadar, daca vrei ca site-ul tau sa aiba expunerea necesara atractiei de clienti, si daca doresti sa obtii un ranking bun in paginile de rezultate ale Google, si daca te-ai documentat corespunzator, alege un serviciu de publicitate Google si nu vei regreta.


Estimeaza online campania ta Google Ads
Consulta calculatorul de campanii adwords pentru estimari privind bugetul recomandat si rezultatele unei campanii Google Ads.
Distribuie acest articol!

About Marius Lazarescu

Marius Lazarescu este antreprenor, speaker, consultant marketing online, este certificat Google AdWords si are o experienta de peste 10 ani in marketing online, gestionand peste 200 de proiecte de web. A fondat agentia de marketing online Today's in 2005, agentie premier Google AdWords Certified Partner si Partener Etarget in Romania, agentia fiind cotata in top agentii ppc in Romania.