Promovare Website

Avand in vedere proportiile pe care le-a luat in ultimii ani domeniul si intrebuintarile Internetului, nu este de mirare ca a devenit una dintre cele mai eficiente metode de promovare website.

Tinand cont ca Internetul este folosit si pentru a viziona programe tv, acesta a castigat mult teren in detrimentul televiziunii si implicit, a advertisingului televizat.
Asadar, daca doresti sa te ocupi personal de activitatea de promovare website pentru afacerea ta, iata cateva motive pentru care advertisingul online este considerat a fi cel mai eficient.

In primul rand, reclamele televizate sunt difuzate numai intre diverse programe, pe cand, daca alegi o strategie de promovare website online, reclamele tale vor fi disponibile non-stop.

Astfel, activitatea de promovare website devine mai eficienta pentru ca reclamele sunt expuse un timp mult mai indelungat.
In al doilea rand, prin promovare website online, numarul utilizatorilor la care poate ajunge reclama ta este urias. Totusi, una dintre regulile de baza pentru activitatea de promovare website este ca mai multi vizitatori nu inseamna neaparat mai multi cumparatori.

Insa exista multe tehnici de promovare website care iti permit sa atingi exact segmentul de public vizat de produsele sau serviciile tale.

Asadar, poti alege ca metoda de promovare website postarea unei reclame pe pagina Yahoo sau Myspace deoarece sunt extrem de populare. Sau, daca vrei sa fii sigur ca ajungi la publicul tinta, poti opta pentru o promovare website pe o pagina al carei continut este relevant pentru ceea ce iti doresti sa promovezi.

In orice caz, domeniul de promovare website evolueaza extrem de rapid si este important sa fii la curent cu ultimele tehnici si strategii de promovare de site-uri online. De exemplu, primele reclame online erau bazate pe texte formate din propozitii scurte care incercau sa atraga atentia utilizatorilor.

Aceasta forma de promovare website este inca foarte utilizata, insa a aparut nevoia pentru o alta metoda de promovare website care sa atraga cat mai repede si pentru un timp cat mai indelungat atentia navigatorilor pe Internet.

Astfel, reclamele video au devenit o metoda de promovare website din ce in ce mai raspandita. In domeniul de promovare website, important nu este doar ca vizitatorii sa ajunga pe pagina ta, ci sa si aiba interesul de a-ti analiza produsele. Astfel, designerii web au incercat sa combine filmuletele cu textul pentru a realiza o strategie de promovare website cat mai eficienta.

Asadar, competitia este acerba pe scena activitatii de promovare website si de aceea tehnicile si strategiile sunt continuu reinventate. In ultimul timp, cei care vor o strategie de promovare webaite cat mai eficienta au inteles avantajul videoclipurilor, al animatiilor, si au ales sa includa pe site-urile lor filmulete de prezentare ale companii si chiar tururi ale site-ului.

Estimeaza online campania SEO
Consulta calculatorul de campanii SEO pentru estimari privind bugetul recomandat si rezultatele unei campanii Google Ads.

Distribuie acest articol!

About Marius Lazarescu

Marius Lazarescu este antreprenor, speaker, consultant marketing online, este certificat Google AdWords si are o experienta de peste 10 ani in marketing online, gestionand peste 200 de proiecte de web. A fondat agentia de marketing online Today's in 2005, agentie premier Google AdWords Certified Partner si Partener Etarget in Romania, agentia fiind cotata in top agentii ppc in Romania.