Promovare site

Tehnica de promovare site cu obtinere de link-uri reciproce.

O tehnica gratuita de promovare site este aceea prin care se incepe o campanie ce are ca scop obtinerea de link-uri reciproce. Desi link-urile reciproce nu sunt acceptate in totalitate de motoarele de cautare din anumite motive etice, motoarele de cautare apreciaza link-urile care vin de la anumite site-uri de o calitate relevanta.Pentru ca aceasta tehnica de promovare site sa aiba succes, trebuie sa localizati site-uri cu un page rank ridicat care sa aiba acelasi profil cu al site-ului dvs, si care sa fie de acord sa va publice link-ul si invers.

Promovare site cu ajutorul retelelor sociale

Folosirea retelelor sociale ca tehnica de promovare site este recomandata celor care vor sa deruleze o astfel de activitate in mod gratuit. Inscrierea intr-o retea sociala este simpla. O data ce veti avea un cont pe anumite site-uri de acest profil, tehnica aceasta de promovare site va va fi foarte la indemana, si cel mai important, va fi gratuita.Putesti sa postati in contul dvs anumite link-uri catre site-ul dvs si traficul va creste exponential o data cu cresterea numarului de prieteni pe care ii veti adaga pe fiecare profil din cadrul fiecarei retele sociale. O asemenea tehnica de promovare site este la indemana oricui.MySpace, Facebook, Twitter, Squidoo, Hi5, printre altele, sunt site-uri de acest gen care se bucura de o popularitate imensa si de un trafic foarte mare. De altfel eficacitatea unei tehnici de promovare site depinde de traficul implicat. Popularitatea este datorata faptului ca membrii pot interactiona foarte mult cu ajutorul pozelor, a filmuletelor si a mesajelor.

Promovare site cu ajutorul blog-urilor

O ultima tehnica de promovare site este folosirea unui blog. Folosirea unei asemenea tehnici de promovare site presupune introducerea un blog in site-ul dvs sau folosirea unui blog extern.Un plus al acestei tehnici de promovare site este ca blog-urile sunt apreciate de motoarele de cautare. Motoarele de cautare urmaresc continutul nou si viziteaza blog-urile in mod repetat. Astfel daca va tineti mereu la curent blog-ul cu diverse stiri si postati mereu link-uri catre site-ului dvs, puteti fi sigur ca aceasta tehnica de promovare site va va ajuta in ceea ce v-ati propus.
Distribuie acest articol!

About Marius Lazarescu

Marius Lazarescu este antreprenor, speaker, consultant marketing online, este certificat Google AdWords si are o experienta de peste 10 ani in marketing online, gestionand peste 200 de proiecte de web. A fondat agentia de marketing online Today's in 2005, agentie premier Google AdWords Certified Partner si Partener Etarget in Romania, agentia fiind cotata in top agentii ppc in Romania.