Promovare AdWords

 

De ce promovare AdWords?

Unele din motive sunt acelea ca o astfel de campanie de promovare AdWords este mai ieftina decat una facuta cu ajutorul televiziunii, a unui post de radio sau a altei cai media si, de asemenea, iti permite sa iti expui afacerea unei audiente mult mai mari. Una dintre aceste unelte de marketing online este campania de promovare AdWords pay-per-click.Majoritatea detinatorilor de afaceri online au inceput sa recurga la campaniile de promovare AdWords pentru a-si promova serviciile si produsele prin intermediul Internet-ului.Aceasta metoda de promovare este preferata si in randul afacerilor mici care au un buget redus pentru publicitate, deoarece campaniile AdWords sunt mai ieftine decat alte metode de promovare. In cazul acestora platesti cat iti propui, este usor de invatat cum sa folosesti si sa lansezi o campanie AdWords, poti urmari progresul campaniei in timp real si multe altele.

Ce inseamna o campanie de promovare AdWords?

O campanie AdWords poate fi condusa foarte usor de cineva din cadrul companiei. Acest lucru este inlesnit datorita lansarii uneltelor oferite de Google pentru managerierea usoara a campaniilor. Totusi, daca nu se doreste acest lucru, intotdeuna se poate apela la un specialist in marketing online care sa poata tine evidenta campaniilor de promovare AdWords lansate.In cazul in care vei alege sa-ti gestionezi singur campania AdWords, trebuie sa ai in vedere ca, desi aceasta metoda de promovare este mai ieftina decat oricare alta, o campanie AdWords prost manageriata poate aduce costuri imense pentru afacerea ta si chiar faliment.Selectarea optima a cuvintelor-cheie este cruciala pentru succesul unei campanii de promovare AdWords. Cuvintele-cheie alese vor determina traficul catre site-ul afacerii tale si calitatea acestuia. Cuvintele-cheie pot fi alese cu ajutorul anumitor unelte oferite de Google AdWords, in functie de profilul afacerii, in functie de rata click-urilor primite in cadrul promovarii unor afaceri cu profil asemanator, in functie de pret etc.Asadar acestea sunt notiunile generale despre AdWords care trebuie cunoscute inainte de a lua decizia promovarii unei afaceri prin intermediul acestui program.Gandeste-te bine inainte de a recurge la o activitate de promovare AdWords pentru site-ul tau deoarece odata inceputa, va fi greu de stopat.Estimeaza online campania ta Google AdWords Consulta calculatorul de campanii AdWords pentru estimari privind bugetul recomandat si rezultatele unei campanii AdWords.
Distribuie acest articol!

About Marius Lazarescu

Marius Lazarescu este antreprenor, speaker, consultant marketing online, este certificat Google AdWords si are o experienta de peste 10 ani in marketing online, gestionand peste 200 de proiecte de web. A fondat agentia de marketing online Today's in 2005, agentie premier Google AdWords Certified Partner si Partener Etarget in Romania, agentia fiind cotata in top agentii ppc in Romania.