PPC Soon-To-Be-Wizard Wanted @Today’s

995762_512544668815416_1645410613_nEchipa Today’s are deschis un post entry-level de Junior PPC Account Manager. Daca esti la inceput de drum, iti doresti o cariera in online si vrei sa cresti alaturi de o echipa de specialisti randurile urmatoare sunt pentru tine.

Ce oferim noi?

1. O luna de training intensiv in care vei invata cum sa creezi de la zero si sa optimizezi campanii Google Ads, Facebook Ads, LinkedIn Ads, Etarget, Exoclick etc.2. Sansa de a lucra de la inceput direct in conturi reale ale clientilor, umar la umar cu echipa noastra de specialisti PPC.3. Boost in cariera prin oportunitatea de te face cunoscut/a in randul specialistilor de top din online (Today’s fiind Google Partner si membru al Asociatiei de Search Engine Marketing din Romania – SEMRo)

Urmarim ca tu sa:

 • te adaptezi usor si rapid la situatii noi
 • fii pastionat/a de marketing, comunicare si online si vrei o cariera in domeniu
 • cauti mereu sa te auto-depasesti
 • inveti foarte repede, esti auto-didact/a, iti place sa citesti si sa te documentezi
 • te adaptezi usor la diverse platforme de lucru (nu trebuie sa stii sa lucrezi efectiv in Google Ads sau Facebook Ads, te invatam noi 😉 )
 • ai experienta relevanta in online/marketing/ comunicare/jurnalism si cateva lucruri cu care te mandresti (da, apreciem internship-urile, freelancing-ul si proiectele in ONG)
 • fii “la catarama” cu limba romana si limba engleza
 • te poti dedica unui program de lucru full-time
 • fii energic/a si cu initiativa
 • fii foarte atent/a la detalii chiar si cand deadline-urile sunt stranse

Ce presupune recrutarea? 

 1. Trimite-ne CV-ul tau impreuna cu un raspuns la intrebarea: De ce crezi ca ti se potriveste o cariera in online marketing?
 2. Impresioneaza-ne si unul dintre noi va lua legatura cu tine telefonic.
 3. Impresioneaza-ne a doua oara si vei intra in etapa de internship care va dura o luna si care va presupune training, lucru in conturi reale si oportunitati de networking.
 4. Impresioneaza-ne a treia oara si vei ramane sa faci parte din echipa noastra.

Vrei sa aplici? Scrie-ne pe internship@todays.ro.

 
Distribuie acest articol!

About Alexandra Zaharia

Alexandra este Head of PPC si specialist Certificat Google AdWords în cadrul agenției Today's. In total a gestionat peste 87 de conturi din peste 15 de industrii diferite, optimizand pentru performanta campanii Search, Display, Video (YouTube) si Social Media (Facebook Ads). A coordonat peste 30 de proiecte de consultanta pentru optimizarea ratei de conversie, fiind unul dintre putinii specialisti din tara cu certificare Convert.com.