Eveniment PPC Hot Seat 28 Martie @Impact Hub, by SEMRo

  •  Ai campanii Google Ads in derulare si te-ai impotmolit? Ai incercat toate variantele pe care le stiai, dar nu functioneaza?
  • Bugetul tau de Google Ads a luat-o razna? Ai cheltuit sute de euro si rezultatele nu au fost pe masura?
  • Ai un magazin online si vrei sa tii in frau bugetul de marketing?
  • Esti interesat de domeniul PPC si vrei sa inveti cat mai multe tips & tricks pentru a le aplica cu succes?
Atunci esti la locul potrivit.DSC_6787-micUNDEAsociația SEMRo te invită la PPC Hot Seat, zona Unirii, Impact Hub, etaj 2, sala Viena. Harta aici.CAND? Pe 28 martie, intre 19.00 – 21.00.CE facem?
  • Tu ne dai studiul de caz (acces read only la contul tau Google Ads) si il discutam pe indelete la eveniment.
  • Avem grija de bugetul tau, asa ca in loc sa platesti sute de euro pentru consultanta si audit, la acest eveniment vei beneficia de ele doar achitand costul biletului. Si nu de la unul, ci de la 3 specialisti de top din domeniu!
  • Vei afla metode de optimizare valoroase, care te vor ajuta sa-ti eficientizezi costurile si conversiile.
  • Confidentialitatea datelor este garantata, evenimentul fiind unul privat.
  • Si daca n-am studiu de caz? Esti bine-venit oricum. E sansa ta sa le pui cat mai multe intrebari specialistilor. Vei afla astfel toate necunoscutele si campaniile tale Google Ads vor fi optimizate eficient.
CINE? Tu si cei 3 specialisti. Mai jos ai o scurta prezentare despre ei:mariusMarius Lazarescu  – General Manager Today’s. Cu o experienta de peste 12 ani in domeniu si bugete gestionate de peste 1.000.000 euro, Marius Lazarescu conduce una din agentiile de top din Romania.  cristianCristian Ignat – PPC Marketing Manager 2Parale. Cristian conduce cu succes divizia de PPC a 2Parale, cea mai mare retea de afiliere din tara, iar cei peste 7 ani de experienta in domeniu isi spun cu siguranta cuvantul.  cornelCornel Coman – Specialist PPC în cadrul agentiei WebDigital si totodata certificat  Google Ads Individual. De un an și cateva milioane de click-uri construieste și optimizeaza campanii PPC. Impreuna cu echipa WebDigital, el  a gestionat  cu succes peste 50 de conturi si a obținut rezultate apreciate de catre clienti. CAT costa? 50 lei (cash, la intrare). Audit gratuit si consultanta de la 3 specialisti de top. Valoare adaugata mare, cost mic, asta da investitie!Te asteptam cu drag. Dar grabeste-te, locurile sunt limitate!Vezi cum a fost la evenimentul anterior.Pentru mai multe detalii, te astept cu intrebari la andreea.i@semro.ro.
Distribuie acest articol!

About Alexandra Zaharia

Alexandra este Head of PPC si specialist Certificat Google AdWords în cadrul agenției Today's. In total a gestionat peste 87 de conturi din peste 15 de industrii diferite, optimizand pentru performanta campanii Search, Display, Video (YouTube) si Social Media (Facebook Ads). A coordonat peste 30 de proiecte de consultanta pentru optimizarea ratei de conversie, fiind unul dintre putinii specialisti din tara cu certificare Convert.com.