Job @Today’s: Website Content Manager (se poate lucra de acasa)

web_content-manager-uganda

Responsabilitati

– Management continut in magazinele online & site-uri de prezentare – Management continut pentru campaniile de email marketing – Crearea & traducerea de continut text pe baza unor specificatii clare – Editare bannere web si alte tipuri de elemente grafice – Vei lucra de acasa, folosind software-ul nostru de project management – Acceptam aplicanti din orice regiune a tarii

Cerinte

– Adobe Photoshop – nivel avansat – Experienta in crearea diverselor tipuri de layout-uri ( blog layouts, portfolio, landing pages, newsletter, banners ) – Cunoasterea regulilor de estetica si culoare, compozitie si asezare in pagina – Cunoasterea HTML, CSS; – Experienta in WordPress reprezinta un avantaj – Cunoasterea limbii engleze la nivel inalt; – Experienta in data entry sau administrare magazine online

Beneficii Oferite

– Participarea în implementarea de proiecte semnificative și interesante din comerțul online international – Se lucreaza de acasa – Salariul este de 1200 de lei net

Trimite-ne CV-ul tau impreuna cu cateva exemple de materiale create de tine (lucrari de design/HTML/continut) pe adresa livia.nistor@todays.ro.

Deadline: 10.07.2015


Despre Today’s

Today’s este o agentie de marketing online care combina creativitatea si strategia de marketing pentru a oferi solutii eficiente pe Internet, personalizate pentru afacerea dumneavoastra.

Suntem Google AdWords Certified Partner, fiind cotati in Top 3 in Romania. De asemenea, suntem singura agentie din Romania certificata convert.com .

In spate avem o experienta de peste 8 ani, timp in care am lucrat atat pe piata autohtona, cat si pe cea internationala si am castigat increderea unor clienti din industrii variate, de la Auto-Moto si IT & C pana la educatie si sanatate, atat startup-uri, cat si multinationale.

Distribuie acest articol!

About Marius Lazarescu

Marius Lazarescu este antreprenor, speaker, consultant marketing online, este certificat Google AdWords si are o experienta de peste 10 ani in marketing online, gestionand peste 200 de proiecte de web. A fondat agentia de marketing online Today's in 2005, agentie premier Google AdWords Certified Partner si Partener Etarget in Romania, agentia fiind cotata in top agentii ppc in Romania.