Campanii Google Ads – re

 

Cum va poate ajuta Today’s ?

Te putem ajuta in primul rand, cu mai multi clienti.
Mult mai multi decat aveti acum la costuri cu pana la 80% mai mici decat daca ati gestiona intern campania.
Cu peste 72.600 de conversii generate si 1.500.000€ investiti in campanii Google Ads in ultimul an, am putea spune ca ne pricepem.

Suntem mandri sa afisam distinctiile de mai jos, ele reprezinta o recunoastere a knowhow-ului si experientei noastre si ne claseaza in elita agentiilor de marketing online din Romania:

 Google Ads Certified PartnerGoogle Ads Qualified Individual Agentie Partenera Etarget Membru SEMRo

 

Ce este o campanie Google Ads?

O campanie Google Ads este o campanie pay-per-click prin care va putem ajuta sa ajungeti chiar de maine pe primele pozitii in motorul de cautare Google pentru a va aduce mai multi clienti. „Pay-per-click” inseamna ca platiti numai cand cineva da click pe anuntul dumneavoastra.

Prin Google Ads anunturile publicitare ce trimit catre website-ul unei afaceri apar pe prima pagina a rezultatelor unei cautari efectuate pe motorul de cautare Google sau in spatiul publicitar pus la dispozitie de website-urile partenere Google (YouTube, Google Mail, bloguri, forumuri etc.).

search1

Ce tipuri de campanii administram?

 • Search Network: afisam anunturile dumneavoastra pe motorul de cautare Google atunci cand utilizatorii efectueaza o cautare relevanta pentru produsele sau serviciile dumneavoastra.
 • Display Network: afisam anunturi de tip text sau de tip imagine (bannere) in reteaua site-urilor partenere Google (Google Display Network). Anunturile le afisam astfel incat sa fie in concordanta cu interesele audientei.
 • Retargeting: afisam anunturi de tip text sau imagine in reteaua de site-uri partenere Google numai acelor utilizatori care au vizitat website-ul dumneavoastra si au efectuat o actiune considerata semnificativa (au vizitat o anumita pagina, au adaugat un produs in cos, au petrecut mai putin de 30 de secunde pe pagina etc.) pentru a-i convinge sa revina pe site si sa converteasca.
 • YouTube Ads: prin Google Ads puteti afisa orice forma de anunt – imagine, text sau video – pentru a ajunge la milioanele de utilizatori care efectueaza cautari si vizioneaza clip-uri pe YouTube. Va putem ajuta sa afisati anunturile in functie de segmentul de audienta la care doriti sa ajungeti.

Iata ce spune Olimpia Oancea, BMW Motor AG, despre colaborarea cu Today’s:

 

Vreti sa aflati cati clienti va pot aduce campaniile Google Ads?

buton cere oferta tdy


Cum gestionam o  campanie Google Ads?

Timp de minim 4 zile pe saptamana, campania dumneavoastra ne domina atentia, fie ca e vorba de modificat anunturi, adaugat cuvinte noi, monitorizat concurenta sau alte optimizari. Iar rezultatele sunt vizibile din prima luna: mai multi clienti, mai putini bani irositi. Si mult mai mult timp liber pentru departamentul de marketing.

In gestionarea campaniilor Google Ads cuvantul-cheie pentru noi este performanta, orientandu-ne mereu catre actiuni care sa va ajute pe dumneavoastra sa va cresteti profitul. Pentru a atinge acest scop mai intai dezvoltam campania astfel incat sa aiba un potential maxim de performanta, iar apoi o optimizam constant in functie de conversii si costuri.

1. Dezvoltarea campaniei

 •  Analiza afacerii, a industriei si a competitiei ce ne ajuta sa conturam cea mai buna strategie.
 •  Definirea strategiei optime de promovare si alegerea celor mai potrivite instrumente care sa creasca rata de click si rata de conversie.
 • Selectarea cuvintelor-cheie relevante pentru afacerea dumneavoastra prin care anunturile sa ajunga exact la publicul care isi manifesta o intentie fata de produsele sau serviciile oferite de dumneavoastra.
 • Conceperea anunturilor adaptate la publicul tintit, care sa atraga prospecti valorosi pe website-ul dumneavoastra.
 • Cresterea scorurilor de calitate care determina pozitia anunturilor dumneavoastra si care va ajuta sa cresteti rata de click (si implicit traficul pe site) cu aceeasi suma investita. Printr-un scor de calitate crescut de la 4/10 la 8/10 veti plati de doua ori mai putin pentru pozitii mai bune si pentru mai multe click-uri.
 • Configurarea si organizarea contului astfel incat anunturile sa fie cat mai relevante pentru cautarile efectuate de utilizatori. Organizarea potrivita in grupuri de anunturi si alegerea setarilor optime pot creste cu pana la 25-30% eficienta unei campanii.
 • Gestionarea destinatiilor de plasare astfel incat reclamele dumneavoastra sa apara pe website-uri cat mai relevante pentru utilizatorii vizati si sa nu platiti pentru click-uri inutile.

2. Optimizarea campaniei

 • Optimizarea continua a anunturilor prin folosirea extensiilor de anunt, dar si prin testarea mai multor variante de mesaje si pastrarea celor care conduc la cat mai multe conversii. Folosirea insertiilor dinamice, a extensiilor de tip “click-to-call”, impreuna cu A/B testing-ul pot creste rata de click cu pana la 45%.
 • Optimizarea ratei de conversie prin imbunatatirea paginilor de destinatie si a experientei generale a utilizatorului pe website, astfel incat dumneavoastra sa cresteti numarul conversiilor cu aceeasi suma investita si folosind aceleasi instrumente de promovare. Optimizarea paginilor de destinatie pot creste rata de conversie cu pana la 20-30%, ceea ce inseamna o crestere a profitului dumneavoastra cu pana la 20-30%. 
 • Eliminarea cuvintelor-cheie care nu performeaza pentru a reduce cat mai mult costurile.
 • Gestionarea atenta a sumelor licitate si a costurilor totale astfel incat ROI-ul dumneavoastra sa creasca cat mai mult posibil pe baza bugetului pe care doriti sa il investiti.
 • Identificarea unor noi oportunitati de promovare atat prin largirea listei de cuvinte-cheie si destinatii de plasare, cat si prin folosirea unor instrumente complementare cum ar fi retargetarea audientei pe retelele sociale. 
 • Masurare si raportare periodica astfel incat dumneavoastra sa stiti mereu in amanunt ce se intampla in campanie, care sunt rezultatele, cati prospecti si cate vanzari a generat campania si la ce cost.

   

 

Generati sute de clienti chiar de maine!

buton cere oferta tdy

 


Ce spun clientii nostri ?

Elena Grecu | Avocat, Consilier proprietate industriala

“Noi ne ocupam de inregistrarea marcilor la OSIM si aveam nevoie ca sa afle de serviciile pe care le oferim cat mai multi clienti. Am apelat la Today`s stiind ca este o agentie de incredere si nu am fost dezamagiti: ne-a crescut numarul de clienti in mod semnificativ.”

 


Olimpia Oancea | Specialist Marketing Motor AG

“Colaborarea cu Today’s inseamna profesionalism, eficienta si promptitudine.”

Today’s a acceptat provocarea oferita de BMW Motor AG si a generat 200+ conversii pe luna, 70% dintre prospecti fiind adusi prin intermediul campaniei de Display. Aflati mai multe.


Florin Marin | General Manager, Saftica Hotel & Resort

“Mi-a placut colaborarea cu Today’s inca de la inceput pentru ca au avut o strategie bazata nu doar pe a-ti aduce cat mai multi clienti, dar si o strategie bazata pe scaderea costurilor.”
Cand a fost lansat Salon du Mariage, Today’s a jucat un rol important in cresterea notorietatii acestuia si in generarea primelor rezervari de eveniment, generand peste 650 de prospecti in primii 2 ani. Aflati mai multe.


Ray Grigoriu | General Manager, Corporate Baskets

“Cu ajutorul celor de la Today’s am avut curajul sa incercam o campanie Google Ads si spre surprinderea mea am adus aproape 80% clienti noi, lucru care a stimulat foarte mult business-ul nostru si a contribuit la recomandari ulterioare. Noi de 4-5 ani lucram cu Today’s, lucru care ne ajuta sa pastram toata experienta pe care am avut-o cu campaniile care au fost foarte de succes.”

 


Cat de agresiva vreti sa fie campania Google Ads?

Lasati pe mana noastra administrarea campaniei Google Ads – dumneavoastra decideti doar cat de categoric sa fiti.

Strategie agresiva
Specialistii nostri sugereaza un buget menit sa asigure cele mai favorabile pozitii pentru mesajul dumneavoastra. Costul pe click este mai mare, agresiv cu buna stiinta, pentru a duce site-ul dumneavoastra catre acea mult-ravnita prima pozitie.
Desi mai costisitoare, o asemenea campanie ofera cea mai buna rata de profit, prezentand agresiv statutul dumneavoastra de lider cu un link sponsorizat afisat intr-o pozitie premium, pe fundalul portocaliu din capatul de sus al paginii, inaintea si deasupra rezultatelor de cautare organice.

Strategie optima
Acest tip de campanie va mentine pozitia sus pe prima pagina, fara costurile mari necesare pentru a fi printre primii.
Analistii nostri ajung la acest buget optim pentru a ajunge pe pozitii cat mai mari posibil, langa anunturile sponsorizate concurente, cu un cost-per-click rezonabil.

Strategie economica
Aceasta strategie prezinta mesajul dumneavoastra cat mai mult posibil, fara o abatere prea mare de la lideri, mentinand cel mai inalt rang posibil fata de anunturile competitiei.
Cu aceasta optiune platiti cel mai mic pret posibil pe click.

Cheltuiti (sau intentionati sa cheltuiti) mai mult de 500 de euro pe luna cu Google Ads? Today’s va poate ajuta sa-i investiti cu folos pentru a va creste vanzarile constant.
Asa ca sunati-ne azi cu orice intrebare. Daca aveti deja o campanie Google Ads, beneficiati de un audit ce vizeaza 50 de elemente unice prin care poate fi imbunatatita campania deja existenta. 
Si indiferent daca veti deveni sau nu clientul nostru, o sa aveti multe lucruri de castigat. Aflati mai multe.

 

Cat costa? Estimeaza online campania ta Google Ads

Consulta calculatorul de campanii Google Ads pentru estimari privind bugetul recomandat si rezultatele unei campanii Google Ads. 

 

Vreti sa aflati care ar fi strategia potrivita pentru a creste afacerea dumneavoastra?

buton cere oferta tdy

 


Ce rezultate am obtinut?

DOMO.ro | +350% mai multe conversii din Google Ads

Dupa 30 de zile de la preluarea campaniei de catre Today’s, DOMO.ro a inregistrat o crestere cu +40% a ratei de conversie pe categoriile de produse promovate si costuri de 3.5x mai mici in campaniile Google Ads Search.

 


BMW Motor AG | 200 de conversii pe luna pentru dealer-ul BMW

Pentru Motor AG, dealer BMW Romania, o concentrare a optimizarilor pe campaniile din Google Display Network a condus la generarea a 200 conversii pe luna, 70% dintre lead-uri fiind generate din campaniile de Display ce comunicau promotii specifice.


AnveloMAG.ro | +56% mai multe vanzari la anvelopele de iarna

O segmentare amanuntita in 328 de ad group-uri si o optimizare pentru un Quality Score mediu de 9/10 si CTR de +15%, precum si cresterea relevantei la cautare prin adaugarea a +15,900 de cuvinte-cheie negative, a condus la cresterea ratei de conversie in Google Ads cu +56% pentru vanzarea anvelopelor de iarna.


Optimizarea ratei de conversie | +133% crestere a ratei de conversie

O schimbare minora pe o pagina a cosului de cumparaturi, realizata folosind un soft de A/B testing, a condus la cresterea cu +133% a ratei de conversie la upsell, in cazul vanzarii unor produse naturiste.

 

 

Vrei sa afli mai multe? Citeste toate studiile de caz aici.

 


Aveti deja o campanie Google Ads ?

Aveti deja o campanie Google Ads, dar nu stiti cu siguranta daca este bine optimizata? Aveti probleme in setarea campaniei? Nu va gasiti anuntul printre cele ale competitorilor? Nu ati reusit sa publicati extensii de anunturi precum cele de mai jos?

search2

Today’s va poate ajuta!

Puteti afla foarte rapid daca platiti prea mult pentru a genera clienti noi  sau daca puteti creste numarul de clienti fara sa cresteti costurile. Totul dintr-o consultatie cu un specialist Today’s.
In majoritatea cazurilor, reusim sa identificam oportunitati care pot creste eficacitatea campaniei cu 10-20% sau chiar mai mult. O modificare simpla in campania unui client a dus chiar la o dublare a numarului de clienti noi… fara a creste costurile!

 

Aflati cum puteti creste cu peste 30% performanta campaniei dvs!

buton cere oferta tdy

 

12 ani si 8 motive pentru a lucra cu Today’s

✓ Agentie certificata Google 
Today’s este Google Engage Platinum Agency, avand bugete gestionate de peste 1.000.000 de Euro si fiind cotata in Topul agentiilor din Romania.

✓ Specialisti certificati Google
In echipa Today’s sunt nu unul, ci doi specialisti Google Ads Qualified Individual.

✓ Agentie partenera Etarget
Va afisam reclamele online pe mai mult de 500 de site-uri romanesti, printre care Realitatea.net, Unica.ro, Cancan.ro si multe altele.

✓ Experienta
De peste 12 ani lucram cu clienti din cele mai variate industrii, de la multinationale la startup-uri, avand in portofoliu peste 500 de campanii si peste 200 de audituri. Avem, de asemenea, experienta pe piata internationala, promovand produse prin Google Ads in tari precum Australia, Ungaria, Cehia sau Polonia.

✓ Performanta
Cuvantul-cheie pentru Today’s este performanta, orientandu-ne mereu pe cresterea afacerii dumenavoastra prin trimiterea pe site a unui trafic targetat si prin urmarirea constanta a conversiilor si a costurilor.

✓ Know-how
Know-how extins asupra pietei locale de Google Ads prin Google Ads Monitor, instrumentul propriu ce monitorizeaza peste 15.000 de advertiseri si peste 1.000.000 de cuvinte-cheie.

✓ Plusvaloare
Clientii ne aleg pentru ca economisim timp si pentru ca, datorita plusul de performanta adus de Today’s, costurile de management sunt aproape 0.