Campanii Google Ads

Ne pare bine sa va revedem!

Ati ajuns din nou pe site-ul nostru printr-o campanie Google Ads Remarketing!

 Ce este o campanie Google Ads Remarketing?

Prin remarketing, noi  afisam anunturi de tip text sau imagine in reteaua de site-uri partenere Google numai acelor utilizatori care au vizitat website-ul dumneavoastra si au efectuat o actiune considerata semnificativa (au vizitat o anumita pagina, au adaugat un produs in cos, au petrecut mai putin de 30 de secunde pe pagina etc.) pentru a-i convinge sa revina pe site si sa converteasca.

Concret: dumneavoastra ati intrat la noi pe site, in trecut, si nu ati convertit. Aveti si dumneavoastra problema aceasta cu magazinul online/siteul de prezentare a serviciilor dumneavoastra? Prin campania de remarketing, acest anunt, care v-a făcut sa va reintoarceti, este adresat special vizitatorilor ca dumneavostra pentru a-i convinge sa reviziteze site-ul, sa-si recalculeze optiunile si sa converteasca.

Ce alte tipuri de campanii administram?

  • Search Network: afisam anunturile dumneavoastra pe motorul de cautare Google atunci cand utilizatorii efectueaza o cautare relevanta pentru produsele sau serviciile dumneavoastra.
  • Display Network: afisam anunturi de tip text sau de tip imagine (bannere) in reteaua site-urilor partenere Google (Google Display Network). Anunturile le afisam astfel incat sa fie in concordanta cu interesele audientei.
  • YouTube Ads: prin Google Ads puteti afisa orice forma de anunt – imagine, text sau video – pentru a ajunge la milioanele de utilizatori care efectueaza cautari si vizioneaza clip-uri pe YouTube. Va putem ajuta sa afisati anunturile in functie de segmentul de audienta la care doriti sa ajungeti.

Vreti sa aflati cati clienti va pot aduce campaniile Google Ads?

buton cere oferta tdy


 


Ce rezultate am obtinut?

DOMO.ro | +350% mai multe conversii din Google Ads

Dupa 30 de zile de la preluarea campaniei de catre Today’s, DOMO.ro a inregistrat o crestere cu +40% a ratei de conversie pe categoriile de produse promovate si costuri de 3.5x mai mici in campaniile Google Ads Search.


BMW Motor AG | 200 de conversii pe luna pentru dealer-ul BMW

Pentru Motor AG, dealer BMW Romania, o concentrare a optimizarilor pe campaniile din Google Display Network a condus la generarea a 200 conversii pe luna, 70% dintre lead-uri fiind generate din campaniile de Display ce comunicau promotii specifice.


AnveloMAG.ro | +56% mai multe vanzari la anvelopele de iarna

O segmentare amanuntita in 328 de ad group-uri si o optimizare pentru un Quality Score mediu de 9/10 si CTR de +15%, precum si cresterea relevantei la cautare prin adaugarea a +15,900 de cuvinte-cheie negative, a condus la cresterea ratei de conversie in Google Ads cu +56% pentru vanzarea anvelopelor de iarna.

ElitDent-CPA de 15x mai mic prin Google Ads Remarketing

div-logo-a-bg
Prin campania Google Ads Remarketing, am ajuns la o rata de conversie medie de 1.90%, de 5x mai mare ca la campania Google Ads Search, si am generat leaduri la un cost cu 31%mai mic. Prin Retargeting, costul unui lead a fost de 15x mai mic decat cel al campaniei de search

Optimizarea ratei de conversie | +133% crestere a ratei de conversie

O schimbare minora pe o pagina a cosului de cumparaturi, realizata folosind un soft de A/B testing, a condus la cresterea cu +133% a ratei de conversie la upsell, in cazul vanzarii unor produse naturiste.

 Vrei sa afli mai multe? Citeste toate studiile de caz aici.

Ce spun clientii nostri ?

Elena Grecu | Avocat, Consilier proprietate industriala

“Noi ne ocupam de inregistrarea marcilor la OSIM si aveam nevoie ca sa afle de serviciile pe care le oferim cat mai multi clienti. Am apelat la Today`s stiind ca este o agentie de incredere si nu am fost dezamagiti: ne-a crescut numarul de clienti in mod semnificativ.”


Olimpia Oancea | Specialist Marketing Motor AG

“Colaborarea cu Today’s inseamna profesionalism, eficienta si promptitudine.”

Today’s a acceptat provocarea oferita de BMW Motor AG si a generat 200+ conversii pe luna, 70% dintre prospecti fiind adusi prin intermediul campaniei de Display. Aflati mai multe.


Florin Marin | General Manager, Saftica Hotel & Resort

“Mi-a placut colaborarea cu Today’s inca de la inceput pentru ca au avut o strategie bazata nu doar pe a-ti aduce cat mai multi clienti, dar si o strategie bazata pe scaderea costurilor.” Cand a fost lansat Salon du Mariage, Today’s a jucat un rol important in cresterea notorietatii acestuia si in generarea primelor rezervari de eveniment, generand peste 650 de prospecti in primii 2 ani. Aflati mai multe.


Ray Grigoriu | General Manager, Corporate Baskets

“Cu ajutorul celor de la Today’s am avut curajul sa incercam o campanie Google Ads si spre surprinderea mea am adus aproape 80% clienti noi, lucru care a stimulat foarte mult business-ul nostru si a contribuit la recomandari ulterioare. Noi de 4-5 ani lucram cu Today’s, lucru care ne ajuta sa pastram toata experienta pe care am avut-o cu campaniile care au fost foarte de succes.”


 

Cat costa? Estimeaza online campania ta Google Ads

Consulta calculatorul de campanii Google Ads pentru estimari privind bugetul recomandat si rezultatele unei campanii Google Ads.

 


  

Suntem mandrii sa afisam distinctiile de mai jos, ele reprezinta o recunoastere a knowhow-ului si experientei noastre si ne claseaza in elita agentiilor de marketing online din Romania:

 Google Ads Certified PartnerGoogle Ads Qualified Individual Agentie Partenera Etarget Membru SEMRo

Aflati cum puteti creste cu peste 30% performanta campaniei dvs!

buton cere oferta tdy