Estimeaza numarul de conversii cu Google AdWords Bid Simulator

Bine-cunoscutul instrument Google Ads – simulatorul de sume licitate sau Bid Simulator – poate fi folosit acum si pentru a estima numarul de conversii.

Analizand informatiile din campaniile Google Ads, simulatorul de bid-uri ne ajuta sa vedem cu cat ne-ar putea creste numarul de click-uri si care ar fi costurile atunci cand bid-urile sunt marite. Instrumentul tine cont de numarul de afisari zilnice, de scorul de calitate, de sumele licitate de concurenti, precum si alti factori pentru a face estimari cat mai precise care sa ne ajute sa luam decizii care ne pot ajuta sa crestem performanta campaniilor.

Acum acest instrument ne ajuta sa estimam si cu cat ar creste numarul conversiilor atunci cand bid-ul este marit. Destul de folositor, nu?

Distribuie acest articol!

About Alexandra Zaharia

Alexandra este Head of PPC si specialist Certificat Google AdWords în cadrul agenției Today's. In total a gestionat peste 87 de conturi din peste 15 de industrii diferite, optimizand pentru performanta campanii Search, Display, Video (YouTube) si Social Media (Facebook Ads). A coordonat peste 30 de proiecte de consultanta pentru optimizarea ratei de conversie, fiind unul dintre putinii specialisti din tara cu certificare Convert.com.